POKAZATI I DONIJETI U DRŽAVE BALKANA JEDINSTVENO BOGATSTVO I RAZLIČITOST FRANCUSKE GASTRONOMIJE: ZNANJE, PROIZVODI I RIJETKI RECEPTI KOJI POTJEČU OD AUTENTIČNIH MAJSTORA ZANATA I POZNATIH OBITELJSKIH RADIONICA

gastronomie française rare
made in france

ODABIR RIJETKIH
I IZNIMNIH OKUSA

«Les Symphonies Gastronomiques» zasnivaju se na istraživanju proizvoda strastvenih majstora zanata, stvaratelja ukusa, autentičnih kuharskih umjetnika, obiteljskih radionica s višegodišnjom tradicijom koji njeguju dug inovativnosti.

__

Otmjenost na francuski način

Budući da je poznata u cijelom svijetu po svojoj kvaliteti, raznolikosti i otmjenosti, ova kulinarska umjetnost predstavlja rezultat bogatog nasljeđa koje su majstori zanata i sladokusci pažljivo stvarali stoljećima.

«Francuski gastronomski obrok», upisan na popis nematerijalne svjetske baštine UNESCO-a, sastavni je dio dijeljenja, suživota i dobrog raspoloženja. Taj duh, koji je neodvojiv od francuske izvrsnosti, željeli bismo da vas potakne na otkrivanje.Francuska - zemlje Balkana,
dijeljenje bogatstava

Vođen mišlju da uključi u taj kulinarski svijet države Balkana, Ivan Stojanović stvorio je most koji povezuje te dvije europske regije i srca. On je pažljivo odabrao za vas najbolje proizvode koji si nastali primjenom jedinstvenih znanja i načela drevne filozofije života kako bi ostvario svoja dva cilja: postizanje dijeljenja i rađanje osjećaja !

O nama

Ivan Stojanovic roden je u francuskoj, zivi na potezu izmedu Lyona i Hrvatske Jadranske Obale.

Budući da je radio u zahtjevnom profesionalnom okruženju, uvijek je znao kako se što više približiti svojim vrijednostima. Nakon rada u području menadžmenta i upravljanja velikim poduzećima, on je odlučio krenuti u vlastiti poslovni pothvat koji je prilagođen širem opsegu ljudi. Želio je ostvariti svoju želju da spoji privrženost državama bivše Jugoslavije i svoja načela dijeljenja i poštivanja prirode i osjećaj za izvrsnost.

On odabire ono što mu se sviđa u kulinarskoj umjetnosti, simbolu dijeljenja između ljudi bilo koje kulture, poštivanja prirode zbog sirovina koje nam nudi i naposljetku izvrsnosti kuhara i majstora zanata koji stvaraju nove okuse.

Ideja "Les Symphonies Gastronomiques" zamišljena je upravo kao dijeljenja izvrsnosti francuske kulinarske umjetnosti s državama Balkana.
Les Symphonies Gastronomiques,
poduzeće za uvoz i distribuciju.
Izravan most s majstorima zanata,
tvorcima i proizvođačima u Francuskoj
FRANCUSKA > BALKAN
Rijetka francuska blaga
BALKAN < Francuska
(Uskoro)
" Gastronomije, kao poveznica suživota i užitka koja spaja ljude, uvodi vas u svijet simfonije dijeljenih okusa, profinjenosti i radosti."

Želite li primiti popis dostupnih proizvoda ili saznati više informacija? Ispunite sljedeći obrazac kako biste nam se obratili.

Polja označena * obavezna su.
fermer Vlasništvo nad mrežnim stranicama
Mrežne stranice www.stojanovic-dev.com u cijelosti su vlasništvo poduzeća Stojanovic Developpment koje zastupa Ivan Stojanovic u svojstvu upravitelja poduzeća.
Naziv poduzeća : Stojanovic Developpment
J. D. D. s kapitalom od : 10 000€
Središte : 914, rue du Pontet, 69250 CURIS AU MONT D’OR – FRANCE
TVA intracommunautaire : FR 44 809 094 212
OIB (EU PDV BROJ) : 809 094 212

TPS : Lyon - France Osoba odgovorna za objavljivanje
Ivan Stojanovic

Osmislio / Dizajn
Ginier Rémi Designer lyon

Poslužitelj
OVH, 2 rue Kellermann 59100 Roubaix FRANCE

X