OTKRITI I PONUDITI BALKANSKIM ZEMLJAMA SVO BOGATSTVO I RAZNOLIKOST FRANCUSKE GASTRONOMIJE: UMEĆE I RETKE PROIZVODE I RECEPTE, OSMIŠLJENE OD AUTENTIČNIH MAJSTORA I RENOMIRANIH PORODIČNIH PREDUZEĆA

gastronomie française rare
made in france

IZBOR RETKIH I IZUZETNIH
UKUSA

« Les Symphonies gastronomiques » se oslanja na istraživanje proizvoda osmišljenih od strane strastvenih majstora, kreatora ukusa, autentičnih kulinarskih umetnika i porodičnih preduzeća starih nekoliko generacija koji gaje duh inovacije.

__

Rafiniranost na francuski način

Poznata širom sveta po svom kvalitetu, svojoj raznovrsnosti i rafiniranosti, ta umetnost je rezultat izuzetnog nasleđa, koje su majstori i gurmani vekovima strpljivo oblikovali.

«Francuski gastronomski obrok», koji je UNESCO uvrstio u nematerijalnu baštinu čovečanstva, poziva na druženje, deljenje i uživanje u jelu. I upravo je taj duh, neodvojiv od izvrsnosti na francuski način, ono što želimo da vam otkrijemo.Francuska-Balkan,
razmena bogatstava

U želji da pozove balkanske zemlje u ovaj kulinarski svet , Ivan Stojanović gradi most između ova dva dela Evrope, velikog srca. On je, sa velikom pažnjom, izabrao izuzetne proizvode koji su potekli iz umeća jedinstvenog u svetu i iz prastare životne filozofije, imajući u vidu dva cilja: deljenje i emocije!

O nama

Ivan Stojanović je rođen u Francuskoj od roditelja poreklom iz Srbije i živi između Liona, Beograda i Hrvatske Jadranske Obale.

Krećući se u zahtevnim profesionalnim okruženjima, on je uvek težio da se što više približi svojim vrednostima. Nakon uspešnog iskustva u oblasti menadžmenta i upravljanja velikim kompanijama, on je odlučio da se okrene prema malo ličnijoj aktivnosti, svedenoj na ljudsku dimenziju. Ta odluka je potekla iz želje da objedini svoju naklonost prema zemljama bivše Jugoslavije, svoju vrednost deljenja, svoje poštovanje prema prirodi i svoj smisao za izvrsnost.

On se prirodno opredelio za kulinarsku umetnost, simbol deljenja među ljudima bez obzira na njihovu kulturu, poštovanja prema prirodi kroz upotrebu sirovina koje ona nudi, kao i izvrsnosti velikih kuvara i majstora, kreatora novih ukusa.

Tako je rođena ideja za "Les Symphonies Gastronomiques", mesto deljenja kulinarske izvrsnosti na francuski način sa zemljama Balkana.
Les Symphonies Gastronomiques,
Organizacija za uvoz i lokalnu distribuciju.
Most koji predstavlja direktnu vezu sa zanatlijama,
kreatorima i proizvođačima u Francuskoj
FRANCUSKA > BALKAN
Retki biseri Francuske
BALKAN > FRANCUSKA
(Uskoro)
" Neka vas gastronomija, veza druželjubivosti i zadovoljstva koja spaja Ljude, prenese u simfonijski svet ukusa, poslastica i radosti deljenja."

Želite da dobijete listu dostupnih proizvoda ili više informacija ? Možete da nas kontaktirate i putem formulara ispod.

Polja označena sa * su obavezna.
fermer Vlasništvo internet sajta
Ovaj internet sajt www.stojanovic-dev.com je u potpunosti vlasništvo preduzeća Stojanovic Developpment koje predstavlja Ivan Stojanovic u svojstvu direktora preduzeća.
Naziv preduzeća : Stojanovic Developpment
Pojednostavljeno akcionarsko društvo sa kapitalom od : 10 000€
Sedište : 914, rue du Pontet, 69250 CURIS AU MONT D’OR – FRANCE
Identifikacioni broj (Siret) : 809 094 212
TVA intracommunautaire : FR 44 809 094 212
Broj upisa u registar privredih subjekata (RCS) : Lyon - France

Direktor izdanja
Ivan Stojanovic

Koncepcija / Dizajn
Ginier Rémi Designer lyon

Hosting
OVH, 2 rue Kellermann 59100 Roubaix FRANCE

X