OТКРИТИ И ПОНУДИТИ БАЛКАНСКИМ ЗЕМЉАМА СВО БОГАТСТВО И РАЗНОЛИКОСТ ФРАНЦУСКЕ ГАСТРОНОМИЈЕ: УМЕЋЕ И РЕТКЕ ПРОИЗВОДЕ И РЕЦЕПТЕ, ОСМИШЉЕНЕ ОД АУТЕНТИЧНИХ МАЈСТОРА И РЕНОМИРАНИХ ПОРОДИЧНИХ ПРЕДУЗЕЋА

gastronomie française rare
made in france

ИЗБОР РЕТКИХ
И ИЗУЗЕТНИХ УКУСА

« Les Symphonies gastronomiques » се ослања на истраживање производа осмишљених од стране страствених мајстора, креатора укуса, аутентичних кулинарских уметника и породичних предузећа старих неколико генерација, који гаје дух иновације.

__

Рафинираност на француски начин

Позната широм света по свом квалитету, својој разноврсности и рафинираности, ова уметност је резултат изузетног наслеђа, које су мајстори и гурмани вековима стрпљиво обликовали.

«Француски гастрономски оброк», који је UNESCO уврстио у нематеријалну баштину човечанства, позива на дружење, дељење и уживање у јелу. И управо је тај дух, неодвојив од изврсности на француски начин, оно што желимо да вам откријемо.Француска-Балкан,
размена богатстава

У жељи да позове балканске земље у овај кулинарски свет, Иван Стојановић гради мост између ова два дела Европе, великог срца. Он је, са великом пажњом, изабрао изузетне производе који су потекли из умећа јединственог у свету и из прастаре животне филозофије, имајући у виду два циља: дељење и емоције !

О нама

Иван Стојановић је рођен у Француској од родитеља пореклом из Србије и живи између Лиона, Београда и Xрватске Jадранске Oбале.

Крећући се у захтевним професионалним окружењима, он је увек тежио да се што више приближи својим вредностима. Након успешног искуства у области менаџмента и управљања великим компанијама, он је одлучио да се окрене према мало личнијој активности, сведеној на људску димензију. Та одлука је потекла из жеље да обједини своју наклоност према земљама бивше Југославије, своју вредност дељења, своје поштовање према природи и свој смисао за изврсност.

Он се природно определио за кулинарску уметност, симбол дељења међу људима без обзира на њихову културу, поштовања према природи кроз употребу сировина које она нуди, као и изврсности великих кувара и мајстора, креатора нових укуса.

Тако је рођена идеја за "Les Symphonies Gastronomiques", место дељења кулинарске изврсности на француски начин са земљама Балкана.
Les Symphonies Gastronomiques,
Организација за увоз и локалну дистрибуцију.
Мост који представља директну везу са занатлијама,
креаторима и произвођачима у Француској
ФРАНЦУСКА > БАЛКАН
Ретки бисери Француске
БАЛКАН < Француска
(Ускоро)
" Нека вас гастрономија, веза дружељубивости и задовољства која спаја Људе, пренесе у симфонијски свет укуса, посластица и радости дељења."

Желите да добијете листу доступних производа или више информација? Можете да нас контактирате путем формулара испод.

Поља означена са * су обавезна.
fermer Власништво интернет сајта
Овај интернет сајт www.stojanovic-dev.com је у потпуности власништво предузећа Stojanovic Developpment које представља Ivan Stojanovic у својству директора предузећа.
Назив предузећа : Stojanovic Developpment
Поједностављено акционарско друштво са капиталом од : 10 000€
Седиште : 914, rue du Pontet, 69250 CURIS AU MONT D’OR – FRANCE
Идентификациони број (Siret) : 809 094 212
TVA intracommunautaire : FR 44 809 094 212
Број уписа у регистар привредих субјеката (RCS) : Lyon - France

Директор издања
Ivan Stojanovic

Концепција/Дизајн
Ginier Rémi Designer lyon

Хостинг
OVH, 2 rue Kellermann 59100 Roubaix FRANCE

X